onsdag den 20. november 2013

Så er vi på vej

Efter et godt korpsrådsmøde, hvor vi oplevede en god energi omkring især Sundhedspatruljens nye materiale til udarbejdelse af en sundhedspolitik og det kommende mærkehæfte BRO, er vi nu på vej til World Scout Education Congress i Hong Kong.

På korpsrådsmødet kunne vi også se at en række dygtige folk, som har arbejdet i forskellige udvalg under DDS Program, er blevet valgt ind i Korpsledelsen – et stort tillykke til jer! Vi kommer naturligvis til at savne jer i programarbejdet, men det er super godt at have folk med en god programforståelse i KOL.


Kongressen som vi nu er på vej til handler om det uddannende aspekt af spejderarbejdet – altså den måde hvor vi i spejderarbejdet uddanner vores spejdere til "vågne selvstændige mennesker", aktive verdensborgere, gode kammerater o.s.v. o.s.v.

I løbet af de tre dage, som selve kongressen varer skal vi, ud fra dette perspektiv, arbejde vores uddannende aktiviteter i forhold til det omkringliggende samfund, i forhold til uddannelse generelt og i forhold til spejderarbejdets aftryk på omverdenen.

Vi vil gøre vores bedste for at dele vores oplevelser her, og vi håber at I vil tage det til jer og meget gerne hjælpe os med at få sat disse internationale oplevelser og læringer ind i en dansk sammenhæng.

Med varme spejderhilsner
Troels

Ingen kommentarer:

Send en kommentar